Red kinderbrillen: kleurrijk en voor kinderen die durven

 

Een bril die opvalt en waarmee uw zoon of dochter eruit springt. Dat is precies wat de Red kinderbrillen doen. Dit Nederlandse merk maakt hippe, eigenwijze brillen die tegen een stootje kunnen. Perfect voor kinderen dus! Kaasschieter Brillen laat u graag kennismaken met deze mooie kinderbrillen. Komt u samen met uw zoon, dochter, neefje of nichtje langs in onze winkel in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel?

Opvallende, levendige brillen voor jongens en meisjes

Mooie kleurcombinaties, bijzondere patronen en sprekende vormen. Dat zijn dé ingrediënten voor een Red kinderbril. In de brede collectie vindt u brillen van acetaat en metaal die passen bij elke gezichtsvorm. Van opvallende, roodkleurige brillen en gedurfde, futuristische monturen tot subtiele, verfijnde ontwerpen: voor ieder kind is er wel een perfecte bril te vinden!

Robuuste Red kinderbril van hoogwaardige, duurzame materialen

Kinderen zijn beweeglijk en spelen erop los. Naast dat een bril mooi moet zijn en bij de gezichtsvorm van uw kind moet passen, is het ook belangrijk dat het montuur stevig is. Een ongeluk zit in een klein hoekje en voor u het weet is een bril kapot. Dat is verleden tijd met een Red kinderbril. Het merk gebruikt de beste materialen die zorgen dat het montuur vrijwel onbreekbaar is. Dat is precies wat uw zoon of dochter nodig heeft! Het eindresultaat mag er zijn: prachtige, kleurrijke kinderbrillen die klim- en klauterbestendig zijn.

Zoekt u een mooie, stevige Red bril voor uw zoon of dochter? Kom dan langs in onze winkel in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel! Onze opticien meet zorgvuldig de ogen van uw kind en hij of zij kan vrijblijvend de brillen passen. Zien we jullie snel?