Oogstrelende Vingino kinderbrillen voor hippe kids

 

Vingino is hét modemerk voor de meest kleurrijke, stoere, nochalante en hippe kinderbrillen. Alle brillen zijn ontworpen met gevoel voor mode en stijl, want ook jonge brildragers willen iets moois op hun neus. Daarnaast zijn ze speel- en stoeibestendig dankzij het kwalitatieve materiaalgebruik. Een Vingino bril biedt dus het beste van twee werelden: eigentijds design én stevig tegelijk!

Steel de show met een Vingino kinderbril

De brillen van Vingino trekken echt de aandacht door de bijzondere motieven en vrolijke kleurstellingen. Soms zijn de monturen liefelijk met bloemetjes en pastelkleuren en soms weer heel stoer door de strakke vormen en koele kleuren. Ook voor wie de uitspraak ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ op het lijf geschreven is, heeft Vingino een passende bril. De diversititeit van de collectie is groot waardoor iedere jonge brildrager iets van zijn of haar gading vindt.

Onbezorgd kind zijn

Vingino vindt dat ieder kind naar hartelust moet kunnen klimmen en klauteren, dus óók met een bril. Daarom zijn de monturen heel goed bestand tegen een stootje. Door het hoogwaardige materiaalgebruik en doordachte ontwerp zijn de brillen niet zomaar kapot te krijgen.

Laat u en uw kind verrassen door de gave Vingino kinderbrillen bij Kaasschieter Brillen in Plaatsnaam. Wij geven graag advies!