Lookkino kinderbril: spelen zonder zorgen

 

Heeft uw zoon of dochter een bril nodig? Of zoekt u een mooi brillencadeau voor uw kleinkind, neefje of nichtje? Tijd om een Lookkino kinderbril te overwegen! Kom gezellig samen langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel en wij helpen jullie graag bij het uitkiezen van een nieuwe bril. Wij geven persoonlijk advies en doen er alles aan om te zorgen dat jullie tevreden de deur uit gaan. Zien we jullie snel in onze winkel?

Kleurrijke brillen met een perfecte pasvorm

Lookkino kinderbrillen zijn al jaren populair bij kinderen én ouders. Dat is niet zonder reden: de keuze is namelijk enorm en voor ieder kind is wel de perfecte bril te vinden. Lookkino brillen kenmerken zich door vrolijke kleuren, stevige monturen en - niet te vergeten - een heerlijk draagcomfort door het gebruik van ultralichte materialen. Ook zijn bijna alle brillen voorzien van speciale veren die meebewegen met het hoofd van uw kind. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over dat uw kind uit de bril groeit. Oftewel: een Lookkino bril is een investering waar uw zoon of dochter een lange tijd van kan genieten!

Klim- en klauterbestendige Lookkino kinderbril

Met een Lookkino bril kan uw zoon, dochter, neefje of nichtje onbezorgd spelen. De monturen zijn namelijk niet alleen lichtgewicht, maar ook praktisch onverwoestbaar. De brillen kunnen tegen een stootje en u kunt uw kind dan ook met een gerust hart laten ravotten. Gaat de bril toch kapot? Geen probleem! In het eerste jaar na aankoop van een Lookkino kinderbril kunt u profiteren van de gratis ravotgarantie met een dekking tot 70%.*

Komen jullie samen de Lookkino brillen passen in onze winkel in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel? Wij hopen jullie snel te zien!

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden.