In de speeltuin met Vingino 

 

Lekker buiten ravotten, in de speeltuin, dat is toch wel wat Quinnten het liefste doet. Roetsjen van de glijbaan, heen en weer op de schommel en natuurlijk lekker klimmen en klauteren. Dan is een bril die goed blijft zitten én tegen een stootje kan een echte must. De kinderbrillen van Vingino zijn ’speelbestendig’ dankzij het superstevige frame en perfecte pasvorm.

Quinnten heeft de Vingino brillen uitgebreid getest in de speeltuin waar hij altijd graag komt. Geen moment gleed de bril van zijn neus en zelfs toen hij zichzelf stootte tegen een touwladder, was er niets aan de hand.

Hoewel Quinnten nog maar vijf jaar oud is, weet hij goed wat hij wil: "Ik vind de donkerblauwe bril het allermooist, lekker stoer!” Op de vraag of het montuur ook lekker zit, antwoordt hij: "Ja! Ik voel er helemaal niets van!” En weg is hij, op weg naar de hoge glijbaan.

Vingino is het beste te omschrijven als stoer, modisch en eigenzinnig. De brillen zijn verkrijgbaar in de meest hippe kleuren en modellen. Kinderbrillen met een volwassen uitstraling, maar wel met het ’spelende kind’ in het achterhoofd. Kids zijn vaak kleurrijker dan volwassenen, ook daar is aan gedacht. Van vrolijke kleuren tot stoere prints, er is volop keuze! Tevens heeft Vingino voor de kinderen die wat minder willen opvallen, monturen met rustige kleuren.

Gun uw kind ook de vrijheid om lekker te ravotten in de speeltuin zonder dat hij of zij voorzichtig moet zijn vanwege een bril. Wij nodigen u van harte uit om samen met uw kind de leuke Vingino collectie te bekijken én passen in onze winkel.