Een goede verzorging van jonge ogen met HOYA kinderglazen

Kinderen hebben jonge en gevoelige ogen die speciale zorg nodig hebben. Een probleem met de ogen kan invloed hebben op het leervermogen van uw kind, maar kan ook leiden tot sociale en/of ontwikkelingsproblemen. Het is daarom ook van groot belang dat oogproblemen in een vroeg stadium ontdekt en behandeld worden.

Gangbare symptomen

Laat de ogen van uw zoon of dochter preventief testen als u een mogelijk oogprobleem verdenkt.
Er zijn verschillende symptomen die vaker voorkomen bij kinderen die last hebben van een kijkprobleem, zoals:

  • Te dicht op de televisie zitten
  • Niet meer weten waar uw kind met lezen gebleven is
  • Vaak knipperen met de ogen of wrijven in de ogen
  • Ogen samenknijpen, het hoofd schuin houden
  • Één oog sluiten als uw kind probeert scherp te stellen
  • Een plotselinge verslechtering van de schoolprestaties

HOYA heeft een uitgebreid assortiment brillenglazen en coatings die kunnen worden samengesteld tot de perfecte bril voor uw kind.

PNX Kids materiaal

De HOYA kinderglazen zijn gemaakt van het PNX Kids materiaal, dit zorgt ervoor dat uw kind duidelijk en nauwkeurig kan zien op school, maar ook bij het spelen. Daarnaast zijn de brillenglazen zeer sterk, want kinderen zijn voortdurend in beweging.

Om ervoor te zorgen dat de bril beter op zijn plaatst blijft zitten, zijn de HOYA kinderglazen niet alleen dun, maar ook van een licht gewicht. Tevens zijn de glazen standaard voorzien van UV-bescherming. Zo worden de jonge en gevoelige ogen van uw kind altijd beschermd tegen het felle zonlicht.

Is uw zoon of dochter toe aan een leuke kinderbril met een hoog kijkcomfort? Kom dan samen gezellig langs in de winkel en vraag naar de HOYA kinderglazen.

Een goede verzorging van jonge ogen met HOYA kinderglazen