De nieuwe Sun 23 Vingino kinderzonnebril is binnen!

De nieuwe Vingino kinderzonnebril is binnen: sun 23 in groen of roze! Deze kinderzonnebril is vlot en speels, een ware weerspiegeling van Vingino Sunwear. Het montuur weerspiegelt jeugdigheid en vrolijkheid en past perfect bij de huidige modetrend. Met Vingino zijn wij al helemaal klaar voor het zomerseizoen! Kom langs Kaasschieter Brillen en zie de zomer door Vingino’s roze en groene zonnebril!

Opvallend en modern

Ronde titanium zonnebrillen zijn helemaal hip deze zomer. En het nieuwste model van Vingino Sunwear heeft deze nieuwste trend voor het zomerseizoen zich helemaal eigen gemaakt, ook voor de kleine onder ons! De klassieke ronde vorm van deze zonnebril is eigentijds en makkelijk te dragen, ook in vrolijke zomerse kleuren. De brillenglazen zijn verkrijgbaar in zowel in de kleuren roze en groen als donkere glazen. En de stoere titanium frames zijn gemaakt van hoogwaardig acetaat en daarmee van lichtgewicht en hebben een optimaal draagcomfort. Een lichtgewicht montuur voor uw kind, kleinkind, nichtje of neefje, waardoor bijna vergeten wordt dat er een zonnebril gedragen wordt! Dit betekent lekker buitenspelen, sporten, zwemmen en muziek maken in de zon.

Met Vingino kinderzonnebrillen klaar voor de zon


Kinderogen zijn gevoelig en moeten goed tegen UV-stralen beschermd worden. En wie wilt dat nu niet op een modieuze wijze? De gepolariseerde zonnebrillen beschermen de ogen van stoere tieners tegen UV-stralen. De nieuwe kinderzonnebrillen sluiten bovendien helemaal aan bij de belevingswereld van onze kinderen: vrolijk en opvallend! Het montuur van de nieuwe Vingino zonnebrillencollectie zal dit seizoen geheid de show stelen.

Wilt u dit seizoen uw kind, kleinkind, nichtje of neefje stijlvol voor de dag laten komen met een mooie Vingino kinderzonnebril? Dat kan! Kom dan gerust langs bij Kaasschieter Brillen om de collectie te bekijken! Ons team helpt u met alle plezier.

De nieuwe Sun 23 Vingino kinderzonnebril is binnen!