BBIG kinderbrillen: voor alle kids met smaak

 

“Kinderen hebben ook smaak”, luidt een uitspraak van BBIG. En zo is het maar net! Hoewel ze nog jong zijn, weten ze vaak prima wat ze mooi vinden en wat niet. Dat is maar goed ook, want zodra kinderen een bril vinden waar ze blij van worden, dragen ze deze met heel veel plezier. Bent u bekend met BBIG kinderbrillen? De monturen van dit merk zijn stijlvol, allesbehalve “kinderachtig” en laten uw kind stralen. Kom gerust eens samen langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel om ze te proberen.

Niet kinderachtige, stoere kinderbrillen

Als kinderen een eis mogen doorgeven voor hun eerste of nieuwe kinderbril, zal het negen van de tien keer zijn dat deze vooral niet ‘kinderachtig’ mag ogen. Geen probleem! Dat zit met BBIG kinderbrillen namelijk wel snor. Dit betekent niet dat de monturen 'slechts' miniatuurversies van volwassen brillen zijn. Integendeel: kinderen hebben toch een eigen, esthetische smaak. Kinderachtig zijn de brillen dus zeker niet. Ze zijn luchtig, licht en fris, oftewel jeugdig met een vleugje humor. Enkele toppers uit de collectie zijn bijvoorbeeld een over-all transparant model, een ronde bril met een metalen afwerking en een combo-variant met een dierlijke print.

Verschillende soorten BBIG kinderbrillen

Het fijne aan kinderbrillen van BBIG is het feit dat het totale aanbod ontzettend groot is. Hierdoor vindt uw zoon of dochter gegarandeerd het montuur waar hij of zij blij van wordt. Gaat uw kleintje liever voor stoer? Dan is een metalen kinderbril geschikt. Liever een meer uitgesproken look? Kies dan voor acetaat. Voor hij of zij die twijfelen, of het beste van deze twee werelden willen combineren, is een perfect samenspel van beide werelden ook mogelijk. Waar de keuze uiteindelijk ook op valt: met een kinderbril van BBIG is uw kind de showsteler van het schoolplein!

Enthousiast geworden? Kom samen met uw kind(eren) langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel om de monturen te bekijken en passen. Toch nog aan het twijfelen? Niet doen! Onze enthousiaste medewerkers kijken graag met jullie mee.