Ontspannen zicht met de Nulux Active brillenglazen van HOYA

We zijn altijd en overal online, onze ogen kunnen het nauwelijks meer bijhouden. Ondanks de vele voordelen die computers, smartphones en andere mobiele apparaten ons bieden, zijn er ook zeker nadelen. Vermoeide en geïrriteerde ogen kunnen het gevolg zijn van het continu scherpstellen en heroriënteren. De Nulux Active brillenglazen van HOYA bieden precies voor deze punten extra ondersteuning.

Nulux Active brillenglazen gaan verder dan de steun die traditionele enkelvoudige brillenglazen bieden. Hoe? Door een lichte sterkte voor dichtbij onder in de (enkelvoudige) glazen toe te voegen. Daarnaast garanderen deze brillenglazen een helder zicht gedurende de gehele dag.

Brillenglazen voor jong en oud

De brillenglazen zijn uitermate geschikt voor jongeren, omdat vooral zij een beroep moeten doen op hun ogen als het gaat om het intensief wisselen tussen verschillende kijkafstanden. Daarnaast kunnen de Nulux Active glazen ook uitkomst bieden voor mensen van rond de 40 die, gekoppeld aan hun leeftijd, problemen krijgen met scherp dichtbij zien.

Met de Nulux Active brillenglazen van HOYA geeft u uw ogen iets wat tegenwoordig in onze 24/7 maatschappij schaars is: rust, ontspanning en comfort. Wilt u meer weten over deze of andere brillenglazen van HOYA? Kom dan langs bij Onze specialist in één van onze vestigingen.

Ontspannen zicht met de Nulux Active brillenglazen van HOYA