Kijkcomfort achter de pc met Hoyalux iD WorkStyle brillenglazen

De digitale wereld waarin we leven, vraagt veel van onze ogen. Dagelijks zitten mensen voor hun werk uren voor een computerscherm. Behalve dat het blauwe licht schadelijk is voor onze ogen, krijgen veel mensen last van nek- of rugklachten omdat ze niet goed zitten. Mogelijk omdat ze niet beschikken over de juiste brillenglazen. Voor hen is Hoyalux iD WorkStyle V+ van HOYA mogelijk de oplossing.

Brillenglazen voor verschillende kijkafstanden

Als u aan het werk bent, zijn uw ogen constant voor u bezig. U kijkt naar uw beeldscherm, schrijft iets in uw agenda, leest een papieren document en praat ook met uw collega’s om u heen. Dit betekent dat uw ogen gedurende de hele dag moeten schakelen tussen verschillende kijkafstanden. Daarnaast bevindt uw beeldscherm zich op een middellange afstand van uw ogen. Een leesbril voor dichtbij of een multifocale glazen voor dichtbij en veraf voldoen dus niet. Hoyalux iD WorkStyle V+ brillenglazen voor op het werk zijn de oplossing!

Hoyalux iD WorkStyle V+ brillenglazen

Met Hoyalux iD WorkStyle V+ van HOYA profiteert u van haarscherp zicht, waar u ook naar kijkt. Deze brillenglazen bestaan uit drie soorten. Voor grote precisie zijn de Close-glazen geschikt. Kijkt u heel de dag naar een scherm? Dan zijn de Screen-glazen de oplossing. Tot slot kunt u kiezen voor Space, waarmee u dingen van dichtbij kraakhelder ziet, maar ook dingen verder verwijderd van uw beeldscherm goed blijft zien. Om u van optimaal kijkcomfort te kunnen voorzien, houdt HOYA tot slot rekening met de manier waarop u uw bril draagt. U profiteert hierdoor altijd van optimaal zicht!

Bent u benieuwd of de Hoyalux iD WorkStyle V+ brillenglazen van HOYA iets voor u zijn? Stap dan gerust binnen bij Kaasschieter Brillen. We voorzien u graag van een advies.

Kijkcomfort achter de pc met Hoyalux iD WorkStyle brillenglazen