Video-centreersysteem voor HOYA brillenglazen

De manier waarop glazen in uw bril worden geplaatst heeft enorme invloed op het kijkresultaat. Wij gaan voor het beste voor uw ogen en hebben er daarom voor gekozen om te werken met visuReal van HOYA. Dit is een video-centreersysteem waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest recente software-technologie. Hiermee kunnen wij een meetprecisie behalen tot op de tiende millimeter.

Nauwkeurigheid is van groot belang voor uw kijkgenot. Want brillenglazen die niet goed zijn geplaatst kunnen ervoor zorgen dat u last krijgt van hoofdpijn, vermoeidheid en andere (kijk)problemen.

Optimaal brillenglas

Bij visuReal selecteert het video-centreersysteem het optimale brillenglas. Vervolgens kan er precies gecalculeerd worden hoe het glas in uw montuur bevestigd dient te worden.
 
Ook kunt u met visuReal opnames bekijken van diverse monturen. Op deze manier kunt u zien welke bril het meest geschikt is voor u.

Meer weten over visuReal van HOYA? Breng dan een bezoek aan onze optiekzaak en laat u verrassen door de mogelijkheden die onze opticien graag met u deelt.

 

Video-centreersysteem voor HOYA brillenglazen