William Morris London brillen: een musthave voor uw outfit

 

De Big Ben, English breakfast en een heerlijke kop thee met een warme scone. Britten weten waar ze goed in zijn en ook op het gebied van oogmode lopen ze niet achter. De gloednieuwe voorjaars- en zomercollectie met prachtige brillen van William Morris London is hier het bewijs van. De monturen zijn overladen met heldere kleuren, pasteltinten en in het oog springende vormen en ademen de sfeer van de Britse wereldstad uit. Kaasschieter Brillen verrast u graag met de uiteenlopende brillen en helpt u bij het kiezen. U bent van harte welkom in onze winkel in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel om de brillen vrijblijvend te passen.

Krachtige brillen met een luxueuze, hippe look

“Great British Eyewear”, dat is de slogan van het Engelse merk. De splinternieuwe brillen hebben een speels karakter en staan garant voor onverwachte avonturen op elk moment van de dag. Met lichte kleuren voor perfecte ochtenden, warme tinten voor zwoele avonden en prachtige pastelkleuren die u laten denken aan een heerlijke bloemengeur maakt het merk de slogan meer dan waar. Wiliam Morris London is er voor de jonge, sprankelende avonturier die een neus voor high fashion heeft en de brillencollectie sluit naadloos bij deze levensstijl aan. Neem bijvoorbeeld de LN50121 C2 bril voor dames. In dit prachtige, rechthoekige montuur komen een weelderige paarse tint en hoogwaardige rosé gouden materialen op een mooie manier samen. Het resultaat mag er zijn: een unieke bril waarmee u ongetwijfeld een statement maakt.

William Morris London bril: hoogwaardige materialen in speelse kleuren

Een bril kopen is niet zomaar iets. De ene brildrager komt goed weg met een pilotenbril in een felle kleur, terwijl bij een ander gezicht juist een klassiek, licht montuur prachtig staat. De keuze is enorm en de opticien van Kaasschieter Brillen helpt u graag met kiezen. Van luxueuze goud-, zilver- en rosé tinten en gedurfde paarse kleuren tot fris lichtblauw, uw perfecte bril zit ongetwijfeld tussen de voorjaars- en zomercollectie van William Morris London. Bovendien zijn de brillen gemaakt van hoogwaardig metaal of acetaat en kunt u dus nog een lange tijd vooruit met uw nieuwe bril.

Wilt u graag weten welke William Morris London bril goed staat bij uw gezicht? Kom dan langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel!