Vuillet Vega brillen, puur vakmanschap tot in detail

 

Vuillet Vega brillen is opgericht in 1843 in Morez, de Franse hoofdstad van de brillenhandel. De ontwerpen van de monturen ligt in de handen van vijf generaties. Dat resulteert in unieke brillen vervaardigd uit puur vakmanschap uitgewerkt tot in het kleinste detail. Zelf kennismaken met dit icoon? Dat kan bij Kaasschieter Brillen.

De ambitie ligt in het ontwerpen van handgemaakte, hoogwaardige monturen met aandacht voor elk component. Vuillet Vega is een gevestigde naam die klassieke lijnen combineert met een moderne twist.

Drie collecties brillen

Vuillet Vega biedt drie verschillende brillencollecties: Vega Sign, Vega Prestige en Gerard Vulliet. In de klassieke lijnen, zoals de Vega Prestige-ontwerpen, zijn de monturen uitgevoerd met een unieke Vuillet Vega-goudstempel. Dat betekent dat het design uit minimaal 22 karaats goud bestaat. Ook laat deze lijn een duidelijk samenhang zien tussen ambacht en industrie. En er wordt gewerkt met ruwe, natuurlijke materialen.

Vega Sign richt zich meer op de moderne man en vrouw en volgt de hedendaagse trends in vorm en kleur. Uiteraard met een zichtbare Vulliet Vega-stempel.

In de lijn Gérard Vuillet ziet u de transitie van eyewear naar juwelen. Denk aan het gebruik van mammoetivoor, exotisch hout en GVS-kwaliteit diamanten.

Bent u nieuwsgierig naar deze bijzondere, stijlvolle brillencollectie van Vuillet Vega? Kom langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel.