Vuillet Vega brillen: exclusieve Franse perfectie

 

Vuillet Vega brillen worden in kleine oplagen in Morez in Frankrijk gemaakt. Dit brillenmerk, ‘geboren’ in Parijs, heeft al vijf generaties lang een diep gekoesterde passie voor perfectie. Het label heeft dan ook niet voor niets het predicaat ‘Origine France Garantie’ op haar naam staan. De Franse perfectie ziet u terug in alle brillencollecties van Vuillet Vega. Kaasschieter Brillen uit Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel vertelt u graag meer. Leest u mee?

Van trendy en retro brillen tot klassieke en tijdloze monturen

Vuillet Vega brillen zijn verdeeld over maar liefst vier brillencollecties. De eerste serie is ‘Sign’: een urban en kleurrijke collectie, te herkennen aan hoekige vormen en strakke neusbruggen. De collectie ‘Prestige’ daarentegen bestaat juist uit verfijnde monturen met aandacht voor de kleinste details. Gaat u graag hand-in-hand met de laatste trends door het leven? Dan is de ‘Gerard Vuillet’ brillencollectie echt iets voor u. Deze designs stralen van hedendaagse esthetiek, zijn handgemaakt en tevens stuk voor stuk vervaardigd van zeldzame materialen. Tot slot maakt u kennis met de ‘Prima Linéa’ collectie: deze kenmerkt zich door klassieke en minimalistische monturen, waarbij de ruime keuze aan maten voor een ongeëvenaard comfort zorgt.

Vuillet Vega brillen: voor man en vrouw

Alle brillen uit de vier collecties zijn gemaakt voor de perfectionistische man en vrouw die van Franse elegantie houden. Bij Vuillet Vega draait het om comfort, kwaliteit én de juiste vorm en materiaalgebruik. Acetaat en metaal smelten op een verfijnde manier met elkaar samen, waarbij modieuze printjes en unieke details spreken.

Kom gerust eens langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel om uw favoriete Vuillet Vega brillen te passen. Ons team staat klaar met passend advies en een goede kop koffie of thee. Hopelijk tot snel!