Vinyl Factory brillen en zonnebrillen: retro met een modern tintje

De hippe en vintage brillen van Vinyl Factory zijn echte musthaves voor brildragende muziekliefhebbers. Geïnspireerd door verschillende muziekgenres brengt dit brillen- en zonnebrillenmerk de flair van de muzikale wereld in uw leven. Trendy monturen met een retro tintje zijn de kern van de collecties van Vinyl Factory. Geïnteresseerd in de nieuwe collectie? Breng een bezoek aan Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel en kijk uw ogen uit!

Vinyl Factory brillen en zonnebrillen voor de muziekliefhebbers

Bent u een echte muziekfan en helemaal weg van de rock- en popartiesten uit de jaren ’60 en ’70? Dan zijn de brillen en zonnebrillen van Vinyl Factory echt iets voor u! De monturen van dit baanbrekende merk hebben vaak een klassieke basis, maar zijn voorzien van een moderne tint. Zo gaan ze perfect mee in het huidige modebeeld en behouden ze tegelijkertijd hun retro charme. Dat de brillen van Vinyl Factory zijn geïnspireerd door de muziekwereld is overduidelijk. De modellen zijn dan ook stuk voor stuk vernoemd naar een beroemde artiest.

Trendy designs van topkwaliteit

Een rond montuur met gepolariseerde roze glazen of een cat-eye model in een andere eigentijdse kleur. Niets is te gek bij Vinyl Factory. De brillen en zonnebrillen vallen direct op door de excentrieke designs. Een tikkeltje eigenwijs met een goed oog voor stijl, zo zou u dit merk wel kunnen omschrijven. Ook aan kwaliteit ontbreekt het de brillen van Vinyl Factory niets. De vakkundige ontwerpers gebruiken alleen de beste materialen, waardoor de monturen stevigheid en comfort bieden. Naast damesbrillen, herenbrillen en zonnebrillen heeft het merk ook nog eens een schitterende kindercollectie. U kunt dus met het hele gezin terecht bij Vinyl Factory!

Kortom, dit high-end brillen en zonnebrillenmerk is het zeker waard om uit te proberen. Haal uw innerlijke rock- of popartiest naar boven met een nieuw montuur van Vinyl Factory. Bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel kunt u ze gerust komen passen.

Vinyl Factory brillen en zonnebrillen: retro met een modern tintje