Vier uw persoonlijkheid met een kleurrijke You’s bril

 

Amsterdam is de stad waar dag in dag uit tal van culturen, levensstijlen en verschillende type personen samenkomen. Ze worden verwelkomd, gerespecteerd én gevierd, onder andere met de brillen van het merk You’s. De ontwerpers van het label vinden hun inspiratie in deze wereldstad en brengen keer op keer de mooiste monturen in verschillende kleuren op de markt. Meer weten? Bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel introduceren we u graag met de mogelijkheden.

You’s Amsterdam brillen vieren de diversiteit van de stad

Elk merk en ieder montuur vertelt een verhaal. Dit is voor het Amsterdamse You’s niet anders. Welk verhaal het label vertelt? Dat van de stad. Iedere dag vormt de diversiteit aan mensen, culturen en levensstijl én de creativiteit die hiermee gepaard gaat een belangrijke inspiratiebron voor de ontwerpers van dit Nederlandse merk. Dit uit zich in tal van mooie brillen in diverse, harmoniserende kleuren die uw persoonlijkheid nóg meer laten spreken.

Monturen voor mannen en vrouwen

Zowel mannen of vrouwen vinden bij You’s het perfecte montuur. Deze monturen uit Amsterdam kenmerken zich door de strakke lijnen en het vrolijke en gevarieerde samenspel van diverse kleuren die perfect bij elkaar passen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zwart montuur met een rode neusbrug of een geel montuur met blauwe pootjes. Draagt u liever een montuur dat minder opvallend is? Overweeg dan een montuur in een subtielere kleurcombinatie of een bril in een kleur als roségoud of zwart. Kortom, met You’s kunt u alle kanten op: van een opvallende look tot een meer subtielere uitstraling.

U hoor het al: met een You’s bril tilt u uw outfit naar een nóg hoger level en komt u stijlvol voor de dag. Bent u benieuwd of een montuur van dit merk u goed zal staan? Kom dan langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel.