Urban Fusion van Silhouette; designs uit de jaren ’40 en ’50

Kijkt u graag met een open blik en vol interesse terug op de uitgesproken flair van het verleden? Dan presenteren wij graag de brillen van Silhouette, genaamd Urban Fusion. Deze brillen hebben een moderne look met een mooie knipoog naar de ontwerpen uit de jaren ’40 en ’50.

Urban Fusion is geïnspireerd op het design uit die perioden en combineert innovatieve materialen met strakke lijnen. Perfect voor wie zijn levensstijl wil uitdragen en tegelijkertijd van krachtige ontwerpen houdt. Titanium en SPX+ smelten samen in een spannende en trendy mix van mat-transparante en glanzende metallic effecten. Urban Fusion is meer dan alleen een bril: het is een overtuiging.

iF Design Award 2016

Het bijzonder verfijnde ontwerp van de collectie is al bekroond met één van de belangrijkste internationale designprijzen: de iF Design Award 2016. Uit meer dan 5.000 inzendingen uit meer dan 50 landen riep de jury Silhouette Urban Fusion uit tot winnaar.

Vrouwen kunnen kiezen uit twee glasvormen en zeven kleuren en mannen uit twee glasvormen en zes kleuren. Bijzondere topstukken zijn de varianten ‘Mint’ voor haar en ‘Black with Gold’ voor hem. Waar gaat u interesse naar? U kunt u het bij Onze specialist in één van onze vestigingen vrijblijvend komen passen.

Urban Fusion van Silhouette; designs uit de jaren ’40 en ’50