TITANFLEX brillen: titanium op zijn best

 

Slimmer, sterker en lichter: dát is waar TITANFLEX voor staat. Tijdens de productie van de brillen staat kwaliteit voorop en wordt optimaal gebruik gemaakt van het materiaal titanium. Bent u op zoek naar een stevige, flexibele bril die een geruime tijd mee gaat? Dan zit u bij TITANFLEX zeker goed. Bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel laten we u graag kennismaken met de mogelijkheden.

Prachtige, minimalistische monturen

Ook dit seizoen komt TITANFLEX met een reeks monturen met een prachtig en tijdloos design. De nieuwe exemplaren zijn gemaakt van ijzersterk metaal, waaronder titanium en hi-tech plastic. Stuk voor stuk worden de monturen gesierd door hun eenvoud. Het gebruik van het materiaal titanium is iets waarmee het bekende merk de complete optiekbranche wakker heeft geschud. Door de minimalistische, maar toch krachtige uitstraling én de keuze uit een breed scala aan kleuren, waaronder grijs, taupe, zilver, goud en (mat)zwart, zit u met een TITANFLEX bril altijd goed.

De voordelen van een TITANFLEX bril

De moderne en verfijnde afwerking van TITANFLEX brillen zorgen voor een trendy uitstraling en tal van andere positieve eigenschappen. Zo zijn de monturen flexibel, maar kunnen ze toch tegen een stootje. Daarbij zijn de brillen van duurzame kwaliteit en licht in gewicht. Dit alles resulteert in optimaal draagcomfort!

Perfect Fusion Technology

TITANFLEX gaat met de tijd mee. Het merk blijft zich ontwikkelen, hetgeen blijkt uit de ultramoderne monturen die keer op keer worden geïntroduceerd. Met een constante focus op innovatie, werd de Perfect Fusion Technology bedacht en toegepast. De brillen hebben een neusbrug en neusvleugels die vloeiend in elkaar overlopen, wat in hoge mate bijdraagt aan de welbekende uitstraling van de brillen.

Wilt u de uitstraling en het comfort van de TITANFLEX brillen ervaren? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel.