Stijlvol door het leven met een Caroline Abram bril

 

Bent u een stijlvolle vrouw en gaat u graag glamoureus door het leven? Kies dan voor een Caroline Abram bril en laat een verpletterende indruk achter, waar u ook gaat. Gemaakt van de beste materialen en in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar, zijn deze brillen bijzonder en bovendien ware blikvangers. Bent u benieuwd hoe de brillen bij u staan en wilt u ze uitproberen? Dat kan! Stap dan binnen bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel.

Brillen en accessoires van Caroline Abram

Caroline Abram is een toonaangevende ontwerper met een hart voor mode. Jarenlang werkte ze als opticien in verschillende designerwinkels. Gedurende deze jaren begon ze in 1998 met het ontwerpen van sieraden en accessoires voor de optiekbranche zoals loepen, lorgnettes en brillenkoorden. Tot het jaar 2008. In dat jaar werd het assortiment uitgebreid met prachtige, bijzondere en elegante brillen voor vrouwen. De monturen uit het assortiment zijn gevarieerd en hebben elementen in zich die zijn geïnspireerd door de jaren zestig en South Beach in Miami.

Kleurrijke en stijlvolle brillen

De brillen van Caroline Abram zijn er voor alle vrouwen die zich mooi willen voelen en bovenal zichzelf willen zijn en dit uit willen stralen. De monturen onderstrepen uw vrouwelijkheid en ademen glamour. En u heeft het voor het kiezen! Caroline Abram is veelzijdig. U kunt er alle kanten mee op. Maar wat u ook kiest, u kiest voor elegantie en stijl. Het assortiment bestaat voornamelijk uit ronde monturen, cat-eye monturen en een aantal monturen in opvallende vormen, gemaakt van acetaat of roestvrij staal. Bovendien is er op het gebied van kleur veel mogelijk. Waar de één kiest voor een zwart en rustig, maar bijzonder afgewerkte bril, kiest de ander mogelijk voor een groen-paars cat-eye montuur. Simpel of kleurrijk, het kan allebei. Een bril moet bij uw persoonlijkheid passen. Maar óf u de perfecte bril vindt, daar hoeft u zich bij Caroline Abram absoluut geen zorgen over te maken.

Wilt u kennismaken met Caroline Abram? Kom dan langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel. De brillen zullen u zonder enige twijfel goed staan. We voorzien u graag van een goed advies.