SPX Match casual chic brillen van Silhouette

Aan welke eisen moet de ideale bril voldoen? Hij moet stevig en licht zijn, minimalistisch en comfortabel, tegen een stootje kunnen en geschikt zijn voor elke gelegenheid, van vergadering tot work-out. De nieuwe collectie randloze brillen van Silhouette – SPX Match – voldoet aan al die verwachtingen. De SPX Match casual chic collectie omvat 12 modellen in 12 verschillende kleuren.

De SPX Match casual chic collectie springt in het oog door het tweekleurige ontwerp. De brillen zijn bijzonder licht en vervaardigd van het veelzijdige synthetische materiaal SPX+. De casual kleurencombinaties, de matte afwerking en het elegante, gestroomlijnde design benadrukken het dynamische karakter. Het opvallende synthetische materiaal SPX+, ontwikkeld door Silhouette, zet het schitterende ontwerp van de collectie optimaal in de kijker.

De SPX Match brillen kunnen perfect worden gecombineerd met een pak en jurk of jeans en sneakers. Komt u de nieuwe collectie bij ons, Onze specialist in één van onze vestigingen, bekijken?