Ray-Ban Round Gaze bril: een nieuwkomer in de familie

 

Als het om brillen gaat, is er eigenlijk van alles mogelijk. Er zijn monturen van uiteenlopende merken in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Toch zijn er een aantal toonaangevende merken waar u waarschijnlijk meteen aan denkt. Ray-Ban is er hier mogelijk één van. Het merk lanceerde onlangs een montuur waar u ongetwijfeld mee gezien wilt worden: de Round Gaze. Wij van Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel hebben de bril in huis.

Ray-Ban Round Gaze: de nieuwe Aviator bril

De Aviator, Wayfarer en Clubmaster zijn drie absolute klassiekers waarvan wij met zekerheid durven te zeggen dat u ze kent of ze minstens weleens heeft gezien bij familie, vrienden of bekenden. Met deze iconische modellen heeft Ray-Ban de werelden van optiek en mode definitief veranderd. De bekende tijdloze monturen, zowel de zonnebrillen als de optische monturen, worden overal ter wereld gedragen en vormen dankzij hun geliefde, tijdloze designs de kers op de taart voor iedere outfit. Onlangs werd aan deze familie een fonkelnieuw, schitterend montuur toegevoegd. Het is de Round Gaze: een unieke, ronde bril die iets wegheeft van de Aviator.

Een nieuwe Ray-Ban bril

De basis voor de Round Gaze is gelegd door een breed scala aan inspiratiebronnen die samen de perfecte match vormden voor een nieuw, oogstrelend montuur waar u waarschijnlijk net zo blij van wordt als wij. Dit metalen montuur is rond, semi-randloos en geeft u een moderne, geraffineerde look. En omdat het belangrijk is dat het montuur perfect bij u past, heeft u de keuze uit maar liefst vijf verschillende metaaltinten. Zo kunt u kiezen voor een zwart, zilver, bronskoper of goud model of een bril met zwarte montuurranden en gouden pootjes. Kortom, ook voor u zit het geschikte exemplaar er tussen.

Bent u benieuwd geworden naar de Round Gaze? U kunt deze nieuwe Ray-Ban bril bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel proberen.