Ørgreen brillen: strak, licht en minimalistisch

 

Zet een bril op uw neus van Ørgreen, dan komen de kenmerken ‘licht, kwaliteit, strakke lijnen en minimalisme’ geheid in uw hoofd voorbij. Ørgreen brillen zijn van titanium gemaakt, een stevig en anti-allergisch materiaal. Dat maakt ze uitermate geschikt voor mensen die allergisch zijn voor metaal. Bovendien zijn de monturen licht en daardoor aangenaam om te dragen.

Ørgreen denkt na over de montuurkleur

Wat dit merk zo bijzonder maakt, is de constante zoektocht naar kleurencombinaties die uw gezicht oplichten, waardoor u er op uw best uitziet wanneer u een Ørgreen bril draagt. De montuurkleuren zijn bewust gekozen. Ze dienen namelijk altijd tot het accentueren van de gezichtskleur en kunnen die zelfs een andere tint geven. Dat klinkt bijzonder, kom het eens bij Kaasschieter Brillen uitproberen!

Superlichte, titanium brillen

De brillen zijn geïnspireerd op de American classic cars en de vliegtuigen uit de jaren '50 en '60. De collectie bestaat uit titanium, bèta-titanium en acetaat of een combinatie van deze materialen.

Kortom, het merk is beroemd om de unieke kleurencombinaties, maar ook om de glamour, functionaliteit, kwaliteit en design.

De brillen worden ontworpen en ontwikkeld in Denemarken en handgemaakt in Japan. Altijd al zo’n exemplaar willen passen, kom gerust langs in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel. Wij kijken graag met u mee wat een montuur van Ørgreen met u doet.