Marco O’Polo brillen, eigenzinnig, uniek en authentiek

 

Marco O’Polo brillen onderscheiden zich door een geheel eigenzinnige en unieke stijl. U herkent een Marco O’Polo bril direct door zijn authenticiteit, tijdloze details en bijzonder design. Het is een beleving op zich. De monturen zijn een oogstrelende mix van modern, klassiek met een vleugje retro. Voor de man en vrouw die vol in het leven staat.

De brillen van Marco O’Polo staan op u te wachten bij Kaasschieter Brillen. Kom zelf passen voor een Scandinavische beleving. Het merk heeft een passend montuur voor elke vorm gezicht.

Brillen voor een casual look

Voor de beste kwaliteit wordt er in de monturen materialen gebruikt als acetaat, roestvrijstaat en titanium. Daarnaast zijn alle monturen anti-allergisch, licht in gewicht en corrosiebestendigd. Het brillenmerk laat zich inspireren door street styles, urban looks en herontdekte klassiekers. Voor een authentieke, zelfbewuste en casual look.

Nieuwsgierig? Bij Kaasschieter Brillen Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel helpen we u graag met het vinden van de juiste Marco O’Polo bril.