Maak een statement met de Kosby & Son bril

 

Kosby & Son brillen zijn elegant, een puur fashion statement en een technologisch hoogstandje. Een echte zintuig prikkelende ervaring. De Franse ontwerpers Guy Azoulay en Francis Kessous hebben jaren intensief samengewerkt aan de ontwikkeling van bijzondere brillencollecties.

Patent op Frans design

Het resultaat van jarenlange research en de ontwikkeling zijn de twee patenten die dit merk heeft. Eén op het complexe extra platte flexscharnier en de tweede op de wijze waarop de bakschroef is komen te vervallen. De monturen zijn licht in gewicht en elegant, zoals u mag verwachten van een Frans design. Oogverblindende brillencollecties met een designer uitstraling en hoogwaardige kwaliteit. De kleuren worden aangebracht door de beste bedrijven in het Franse Jura. Kosby & Son brillen zijn gecreëerd voor de zelfbewuste heren en dames vanaf 35 jaar.

Brillencollecties van Kosby & Son

De combinatie van Franse elegantie, design en technologie uit zich in de brillencollecties Made for you en Ready to wear. Elk met een eigen look en feel. Ready to wear is een trendy lijn van voornamelijk acetaat voor de modebewuste man en vrouw.

Made for you is de luxe lijn. Denk aan materiaalgebruik als stainless steel, buffelhoorn en hout. Deze collectie presenteert daarnaast de unieke mogelijkheid uw persoonlijke bril te creëren door te kiezen uit vier losse voorstukken en acht losse veren. De brillen van Kosby & Son laten de creatieve geest in u los!

Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel biedt de complete brillencollectie van Kosby & Son. Kom gerust passen, we adviseren u graag.