Lunor brillen, oogstrelend en van ongekende kwaliteit

 

Lunor brillen zijn gemaakt met liefde en worden gedragen als een statement. Ook de nieuwe collectie bestaat uit oogstrelende heren-, dames- en unisexmodellen. En één ding is zeker: zoals u van het merk gewend bent, zijn ook deze monturen weer van uitstekende kwaliteit. Want bij Lunor gaat het om de details: de schroef, die ene opvallende neusbrug, de titanium neuspads, de finishing touch, speciaal ontworpen voor de fijnproever. Door het gebruik van fijne, maar sterke metalen is een bril van Lunor een waar sieraad voor uw gezicht. Benieuwd geworden? Stap dan gerust binnen bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel.

Lunor bril als regelrechte eye-catcher

De brillencollectie straalt harmonie uit, zowel in vorm, als in materiaal- en kleurgebruik. Werkelijk alles aan de brillen klopt. Het materiaal varieert van lichtgewicht acetaat, metaal en titanium tot aan hout. Samen met een eersteklas microfiber zijn Lunor-frames regelrechte eye-catchers. Het merk gaat met de tijd mee, met veelal modieuze, verfijnde unisexmodellen die zowel de man als de vrouw maken. Basiskleuren zijn over het algemeen warme, neutrale kleuren als beige, bruin en goud, maar ook kleuren als vintage blauw, havana zwart, roségoud, hoorn en natuurlijk trendy printjes ontbreken niet in de collectie.

Voor de stijlvolle brildrager

Rechtlijnig, verfijnd en stijlvol: zo kan Lunor worden omschreven. Geïnspireerd door één van werelds grootste antiekspektakelcollecties daterend van 1650 tot 1950, richten de Lunor-ontwerpers zich met zorg op ingetogen, consistente vormen gecombineerd met moderne materialen en geperfectioneerde technologie. Met als resultaat: oogstrelende monturen waar u blij van zult worden!

Wit u de brillen van Lunor met eigen ogen bekijken? Dat kan! Kom langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel waar u de brillen op uw gemak kunt passen.