Lunor brillen geven uw outfit een stijlvolle, classy touch

 

Als we het over de prachtige Lunor brillen hebben, schieten ons direct twee woorden te binnen: kwaliteit én stijl. Dit Duitse merk heeft als doel om hoogwaardige monturen te ontwerpen waar u een onvergetelijke indruk mee achterlaat. Deze belofte wordt meer dan waar gemaakt. De combinatie van vakmanschap en oog voor detail zorgt er bovendien ook voor dat iedere bril een flinke dosis kwaliteit uitstraalt. Kaasschieter Brillen kan met trots zeggen de stijlvolle collectie in de winkel in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel te hebben en nodigt u van harte uit om te komen passen.

De perfecte Lunor bril voor echte ‘fijnproevers’

Zowel dames als heren kunnen hun ogen uitkijken bij de nieuwe Lunor brillencollectie. Het label presenteert wederom elegante monturen die met de grootste zorg en de hand zijn vervaardigd. Lunor gaat niet voor grote, opvallende logo’s, maar de kracht ligt in verfijnde details. Een sprekende neusbrug, brillenpootjes met een bijzonder aspect of zelfs handgemaakt goud: vrijwel ieder frame heeft een element waardoor deze transformeert in een stijlvolle eyecatcher.

Monturen waarbij alle elementen naadloos samensmelten

Van de vorm tot het materiaal- en kleurgebruik: bij ieder Lunor montuur is alles tot in de puntjes uitgedacht. Zo kunt u onder andere kiezen voor brillen gemaakt van acetaat, metaal, titanium en hout en passen de designs perfect bij de hedendaagse modetrends. Neutrale tinten, zoals blauw, zwart en bruin, sieren de brillen en hier en daar vindt u een trendy printje. Kortom: als u voor stijl, kwaliteit én elegantie gaat, zit u met een Lunor bril goed.

De opticien van Kaasschieter Brillen laat u graag kennismaken met de Lunor monturen. Neem gerust een kijkje in onze winkel in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel!