Look@me brillen: urban monturen met een retro touch

 

Het Nederlandse merk Look@me komt dit jaar wederom met brutale brillen die stuk voor stuk uniek zijn en levenslust uitstralen. De designer van het label is geïnspireerd door urban en street styles mét een retro touch en creëerde een prachtige ‘tussenmaat’ brillencollectie. Speciaal voor tieners, maar ook voor volwassenen met een smal gezicht. Kaasschieter Brillen nodigt u van harte uit in de winkel in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel om gezellig monturen te komen passen.

Smalle Look@me brillen voor iedere outfit

Zoekt u nog een mooie bril, maar zijn de 'standaard' maten te groot? Dan biedt Look@me de uitkomst met de perfecte tussenmaat. Zowel tieners als volwassen mannen en vrouwen met smalle gezichten kunnen hun hart ophalen bij de trendy brillencollectie. Deze lijn kenmerkt zich uiteraard door de kleinere maat, maar ook de prachtige designs doen niet onder voor ‘grote’ brillen. Ga bijvoorbeeld voor een verfijnd montuur in een blauwe tint, de welbekende pilotenbril of een exemplaar met een street style look.

In het oog springende designs én hoogwaardig materiaalgebruik

Alle prachtige monturen van dit hoogstaande label worden gemaakt van kwaliteitsmaterialen zoals roestvrijstaal en titanium. Hierdoor kunnen de brillen niet alleen tegen een stootje, maar garanderen de monturen ook een ongekend draagcomfort.

Kom brillen passen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel

Het is duidelijk: met een Look@me bril op uw neus weet u zeker dat u de aandacht trekt en dat u uw outfit compleet afmaakt. Bent u nieuwsgierig geworden? Schroom dan niet en neem een kijkje bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel. Onze opticien gaat graag samen met u op zoek naar het perfecte montuur.