LINDBERG brillen: gestripte pracht en praal

 

LINDBERG brillen zijn uniek in hun soort. Elk montuur is namelijk compleet gestript: aan de monturen komen geen spijkers, schroeven of andere bevestigingsmaterialen te pas. Slechts lichtgewicht titanium en slim design vormen de basis van LINDBERG brillen. Wilt u het slimme ontwerp van dichtbij zien of ervaren? De opticien bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel kijkt uit naar uw komst!

Acetanium: een uitvinding van LINDBERG brillen

Heeft u er weleens van gehoord: acetanium? Wij (ook) niet voor LINDBERG brillen het introduceerde. Inmiddels zijn we echter groot fan! Moderne monturen worden in een nieuw jasje van acetaat en titanium gestoken, waarbij het acetaat bestaat uit 80% katoen. Dit creëert ongekende kleurdieptes waar u in uw creatiefste dromen nog niet over durfde te denken. Dit is overigens niet het enige soort titanium wat het merk gebruikt. Elk soort titanium levert namelijk een andere bril op, met verschillende kleuren, designs en lensvormen als resultaat.

Pronk met uw gezicht

Met het lichtste montuur dat slechts 1,9 gram weegt, is minimalisme een woord dat in één adem met LINDBERG brillen wordt gebruikt. De monturen omlijnen uw gezicht op de meest flatteuze manier, maar leiden niet af. Zo heeft u scherp zicht, zonder delen van uw gezicht te verbergen.

Randloos, contrasterend of een plat montuur

Onder andere spirit, n.o.w., air, strip en buffalo zijn de soorten titanium waar LINDBERG brillen van vervaardigd zijn. Elk soort titanium brengt unieke eigenschappen met zich mee. Spirit titanium brillen zijn randloos en vederlicht. Buffalo titanium monturen zijn, zoals de naam doet vermoeden, zo sterk en krachtig als de buffalo zelf. Handig voor tijdens het sporten of als u graag een actief leven leidt. En strip titanium brillen? Die spelen met kleur en vorm zoals nooit tevoren.

Bent u benieuwd naar de LINDBERG brillen? Onze opticien ontvangt u graag bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel!