Laat de rebel in je los met Lafont brillen

 

Lafont brillen en zonnebrillen hebben één ding met elkaar gemeen: een subtiele rebelse look gecombineerd met een avantgardistische verfijning. De Lafont brillencollectie hebben meer dan 200 kleurencombinatie met unieke mix-and-match materialen. Denk aan een panterprint, een schotse ruit of een schildpadprint verzonken tussen twee lagen acetaat. Laat u bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel verrassen door de unieke ontwerpen!

Brillen met Frans vakmanschap

In elk montuur van het merk komt het Franse vakmanschap tot leven wat resulteert in uitmuntende kwaliteit en een ‘je ne sais quoi’ dat de Lafont brillen kenmerkt. Typisch Parijse chic. De karakteriserende heren- en damesmonturen zijn een waar statement en een echte blikvanger bij iedere outfit. Elk montuur is een kunstwerkje op zich, voor de vrolijke man en vrouw met een heel eigen stijl.

Van speels tot aan zakelijke monturen

Bijzondere vormen, grappige details en levendige kleuren op een opvallend montuur vervaardigd van acetaat, titanium en (ultradun) metaal. Naast de uitgesproken, rebelse monturen biedt Lafont ook gedistingeerde, zakelijke en minimalistische monturen geïnspireerd op de Parijse modewereld die ook zeker niet misstaan bij uw kleurrijke outfit.

Brillen voor heren, dames en kinderen

Lafont biedt zowel brillen als zonnebrillen voor mannen, vrouwen en kinderen tot 12 jaar. Trendy, onderscheidend en van hoge kwaliteit. De kindermodellen zijn lekker tegendraads en super vrolijk. Zo wordt een bril dragen wel heel leuk!

Zelf bekijken welke Lafont bril het beste bij u past? Kom langs om te passen bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel.