Kosby & Son brillen, puur design en innovatie in twee collecties

Kiest u voor design, dan kiest u voor de brillen van Kosby & Son. Twee Franse opticiens Guy Azoulay en Francis Kessous hebben vijf jaar intensief gewerkt aan een bijzonder brillenmerk. En met succes. Kosby & Son brillen hebben zelfs een patent op het extra platte flexscharnier. Dit is kenmerkend voor Kosby & Son brillen. Uw opticien Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel biedt de bijzondere brillen van Kosby & Son.

Fashion meets hightech in brillencollecties van Kosby & Son

Ook hebben de twee Franse ontwerpers twee brillencollecties neergezet waarin eenvoud, duurzaamheid, elegantie en innovatie de boventoon voeren. Fashion meets hightech design.

De collectie ’Ready to wear' biedt fashion designmonturen en de collectie 'Made for you’ biedt luxe in het kwadraat. Beiden blinken dit jaar weer uit in gewaagde kleurenkeuzes en materiaalgebruik.

De trendy brillen van 'Ready to wear' zijn vervaardigd van metaal en acetaat en bedoeld voor een breed publiek gericht op de modieuze man en vrouw. De collectie 'Made for you' maakt gebruik van luxueuze, hoogwaardige materialen als buffelhoorn, hout en stainless steel. Binnen deze collectie vallen vier losse voorstukken en acht losse veren zodat u een eigen, persoonlijke bril kunt creëren.

Bent u benieuwd naar de brillen van Kosby & Son? Kom langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel.

Kosby & Son brillen, puur design en innovatie in twee collecties