KOMONO brillen: kleurrijke kunstwerkjes voor uw gezicht

 

U bent vrij om te kiezen wie u wilt zijn. Dat is de boodschap die de nieuwste KOMONO brillen met zich meedragen. Het merk vertelt hun ‘verhaal’ middels monturen met een artistieke look & feel waar je gewoon geen ‘nee’ tegen kunt zeggen. Wilt u zich onderdompelen in deze artsy collectie? Kom langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel om samen met onze opticien deze collectie brillen te bekijken.

De smalste monturen tot nu toe

KOMONO brillen zijn verdeeld over meerdere series. Dit seizoen introduceert het merk het smalste montuur tot nu toe in de Slim serie. Heeft u een KOMONO montuur gezien maar weet u van uzelf dat veel brillen niet goed passen, vanwege uw smalle gezichtspostuur? Geen probleem! Veel KOMONO brillen die deze collectie introduceert kunt u dus ook in een smallere versie verkrijgen.

KOMONO brillen: kleuren uit de natuur

De kleuren die de KOMONO brillen met zich meedragen zullen u positief doen verbazen. Sommige brillen lijken een heel landschap af te beelden. Veel kleuren zijn dan ook geïnspireerd door de natuur. Zo groen als gras, het rood van een haardvuur en zo blauw als de lucht. En dat is nog maar een greep uit de collectie! Ook parelmoer, goud, bruin en nog vele andere kleuren zijn aanwezig.

Contrasten vinden elkaar in KOMONO monturen

KOMONO brillen spelen dit seizoen met tegenstellingen. Een bril met wit aan de onderkant en zwart aan de bovenkant, oranje en zwart door elkaar: niets is te gek. Ook de subtiele details spreken op magische wijze. Sommige monturen hebben één effen kleur, behalve de neusbrug: die is voorzien van een printje. Het materiaalgebruik is minstens zo magisch. Wat dacht u bijvoorbeeld van een montuur waarbij geëxperimenteerd wordt met glad overgaand in mat of acetaat verwerkt óp metaal?

Bent u benieuwd naar de KOMONO brillen? Onze opticien helpt u graag met het zoeken naar een passende bril bij Kaasschieter Brillen.