KOMONO brillen, gevangen door de urban vibe

Met de KOMONO brillen brengen Belgische topdesigners de stad tot leven in al hun monturen. Houdt u van het trendy urbangevoel? Dan kiest u voor een bril van KOMONO. De brillen worden gekenmerkt door een slank ontwerp, stimulerende kleuren en minimalistische esthetiek. KOMONO betekent kleine dingen en het zijn dan ook de details die het ‘m doen. Een vleugje eigen cultuur, bezieling en puur vakmanschap zorgen ervoor dat dit merk niet mag ontbreken in uw brillencollectie. Kom daarom snel langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel!

Innovatieve dames- en herenmonturen

Stijlvolle, innovatieve dames- en herenmonturen die levenslust en verleiding uitstralen. Mooie ontwerpen met spannend materiaalgebruik van acetaat, metaal of een combinatie van beide. Herkenbare vormen met een urban vibe, zakelijk, bijna industrieel soms en toch elegant.

KOMONO zonnebrillen

KOMONO zonnebrillen zijn seizoensgebonden en komen in actieve stijlen. Geïnspireerd door de impact van de zon, het leven aan zee of in de stad. Dit geld niet alleen voor de monturen maar ook voor de brillenglazen zoals de drie lens-colorway. Dit zijn brillenglazen met de indrukwekkende kleuren van de opkomende zon, het dynamische roze van de middag en de subtiele duisternis van de schemering.

U kunt de bijzondere KOMONO brillencollectie en zonnebrillen nu passen bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel. Wees welkom!

KOMONO brillen, gevangen door de urban vibe