Knappe Urban NEO brillen van Silhouette

 

De fijnste SPX+ brillen van Silhouette zijn de modellen van de Urban NEO collectie. Deze volledig omrande brillen hebben een eigentijdse, retro karakter waarmee de unieke persoonlijkheid van iedere stadsmens wordt benadrukt.

Bij de nieuwe monturen van Urban NEO zitten de oortips nóg beter dan u gewend bent. Doordachte precisie met een passie voor details. De damesbril Teardrop en het uniseks montuur Squared Aviator zijn nu groter qua formaat, maar oogt nog steeds zeer minimalistisch. De pilotenbrillen zijn nu ook voorzien van neuspads voor de optimale stabiliteit.

De kleuren zijn zeer gevarieerd. Tangerine, Blackberry, Night Blue, Aqua Blue, Light Mauve en Cool Grey ondersteunen het lichte karakter van het ronde volledig omrande damesmodel. De pilootbrillen zijn leverbaar in Burgundy, Ink Blue, Meadow Green, Light Grey, Black Bronze en Black White. Dat wordt keuzestress!

Uiteraard bent u bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel van harte welkom voor de nieuwe modellen van Silhouette. Ook geven wij graag advies over welke kleur u het best staat.