Kinto brillen voor een no-nonsense look

 

Kinto staat sterk achter een ontwerp met sterke personaliteit, in combinatie met een relaxte en sobere stijl. Het team van ontwerpers werkt vol passie en liefde aan het Belgische brillenmerk, dat gezien kan worden als een grondlegger wat betreft het creëren van monturen die zich natuurlijk aanpassen aan de vorm van het gezicht.

Stijlvol en ingetogen

Kinto brillen zijn ervoor kinder-, tiener- en volwassenneuzen. Per model zijn er meerdere maten verkrijgbaar. De acetaatmonturen zijn er in kleurencombinaties grijs met limegroen, zwart met rood, bruin en blauw, bruin met grijs en bordeauxrood. Het is een vrolijke en relaxte collectie die niet overheerst. Monturen voor fijne gezichten is hun specialiteit. Een designer bril in zijn puurste vorm dus!

Kinto Eco-friendly

Om een Kinto bril te vervaardigen, wordt gewerkt met cellullo M49. Dit is een verwerking van twee soorten vezels: katoenzaad en hout. Beide materialen zijn biologisch afbreekbaar, 100 procent recyclebaar. Dit maakt Kinto brillen 100 procent natuurlijk.

Benieuwd naar het eco-vriendelijke brillenmerk? Kom gerust langs Kaasschieter Brillen in Kaasschieter Brillen om wat Kinto brillen te zien!