Kinto brillen laten uw gezicht spreken

 

Zo licht als een veertje en gesierd door eenvoud: Kinto brillen en zonnebrillen maken het elk seizoen weer dubbel en dwars waar. De nieuwe collectie verrast u met uiterst comfortabele monturen voorzien van subtiele en stijlvolle details. De ontwerpers van Kinto geloven in de kracht van pure materialen en een doordracht design. Het resultaat? een - wederom - prachtige najaarscollectie! Bij Kaasschieter Brillen hebben we een nieuwe collectie klaar liggen in onze winkel in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel en we kunnen niet wachten om deze met u te delen.

Ervaar ultiem comfort met de nieuwste Kinto brillen

Het dragen van een bril wordt echt een feestje met de nieuwste Kinto Brillen. Het merk doet er namelijk alles aan om hun ontwerpen zo comfortabel mogelijk te maken. Het doel van het merk is kort en krachtig: ”Gemakkelijk draagbare ergonomische brillen creëren, met een bijzonder oog voor details”, aldus Kinto. Ook de nieuwe najaarscollectie sluit perfect aan bij dit doel. De monturen stralen eenvoud uit, maar zijn voorzien van trendy details zoals een gekleurd printje.

Élke bril heeft iets unieks

Iedereen is uniek en heeft een eigen stijl. De Kinto brillen spelen hier met hun unieke details perfect en prachtig op in. De één kenmerkt zich door een opvallend printje op de neusbrug, de ander heeft een basic vorm en is verkrijgbaar in pastelroze en weer een ander model is chique goud gekleurd. Op welk montuur uw oog ook valt, u heeft zeker weten een bijzonder exemplaar in handen.

Volledig recyclebare monturen

Niet alleen is de pasvorm van Kinto brillen uiterst comfortabel, ook zijn ze stuk voor stuk gemaakt van natuurlijke materialen en daarmee volledig recyclebaar. Zo maken ze gebruik van cellullo M49: een verwerking van katoenzaad en hout. Dit materiaal is biologisch afbreekbaar, volledig recyclebaar en dus 100% natuurlijk. Kortom: met een Kinto montuur heeft u gegarandeerd een milieubewuste kwaliteitsbril die naadloos aansluit op uw gezicht en persoonlijkheid. Zo is een Kinto bril niet alleen een cadeautje voor uzelf, maar ook voor Moeder Natuur.

Nieuwsgierig geworden naar de Kinto brillen? Breng gerust eens een bezoek aan onze winkel in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel. De opticien van Kaasschieter Brillen helpt u graag verder.