J.F. Rey bril van leer, comfortabele luxe!

Leer blijft altijd in de mode. J.F. Rey bedacht dit ook en heeft prachtig Italiaans leer verwerkt in zijn nieuwe collectie brillen. Het leer dat wordt gebruikt op de monturen ondergaat hetzelfde looiproces als de luxe leerproducten van modekoning Louis Vuitton. Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel biedt u de complete J.F. Rey leren brillencollectie.

Bijzondere collagetechniek

De bijzondere collagetechniek, die J.F. Rey gebruikt om het leer op het onderliggende materiaal van de monturen te bevestigen, is nieuw. Deze techniek zorgt dat de structuur goed zichtbaar is. Met behoud van een natuurlijke uitstraling en de verfijnde, strakke lijnen die zo herkenbaar zijn in de designs van J.F. Rey.

Meer karakter

Elk leerproduct krijgt door het dragen en de tijd meer karakter, ze worden eigenlijk mooier. Dit geldt ook voor de leather-brillen van J.F.Rey. De brillen zijn bestand tegen warmte, en scheuren of loslaten van het leer is onmogelijk. Omdat het een natuurproduct is, wordt het leer iets donkerder naarmate u de bril langer draagt. Maar de karakteristieke, ruige collectie bevat vooral donkere tinten, waardoor het kleurverschil minimaal blijft. De lederen delen van het montuur kunnen behandeld worden met een standaard leerverzorgingsproduct.

Kenmerkend draagcomfort

Leer gaat heel goed samen met het standaard materiaal dat voor brillen wordt gebruikt. J.F. Rey verwerkt het leer op de oortips en op de onderkant aan de voorzijde van de monturen. Het leer wordt direct op het onverwerkte 100% acetaat aangebracht. Door het natuurlijke kleur- en looiproces van het leer is het antiallergeen. Dit alles draagt bij aan een uitstekend draagcomfort dat kenmerkend is voor de brillen van J.F. Rey.

Ik wil ook een leren bril!

We kunnen ons voorstelen dat u nieuwsgierig bent naar de bijzondere modellen van de leren monturen van J.F. Rey. Kom langs in onze winkel waar u naar hartenlust kunt passen en de modellen in het echt kunt bewonderen. Tot ziens bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel!

J.F. Rey bril van leer, comfortabele luxe!