Het begint bij titanium in de Blackfin brillen

 

Het begon met een paar modellen, maar nu is de collectie van Blackfin uitgegroeid tot een grote collectie. De brillen zijn gemaakt van titanium, acetaat en beta-titanium. De monturen kunt u dus als ijzersterk bestempelen! En dat vergt het nodige vakmanschap. In totaal zijn er maar liefst 53 stappen nodig om uit een plaat titanium een perfecte Blackfin te produceren.

Een Blackfin-bril begint het leven als een concept dat een schets wordt en uiteindelijk een prototype. Er zijn veel stappen op weg naar deze transformatie: technische tests, kleurafstemming, constante aanpassingen, ondersteund door een schat aan kennis. Aan het einde van dit alles is wat wij en uiteindelijk u in handen hebben pure perfectie, onberispelijke stijl en design. Dit is dé beloning voor alle moeite die Blackfin erin heeft gestopt.

De brillen zijn extreem duurzaam, zeer licht en hebben een gedurfd design. Het Blackfin-ontwerp belichaamt de stijl van degenen die altijd voorop willen lopen. Voorop in de mode en technologie. De monturen vullen uw persoonlijkheid aan. De combinaties van kleuren, tinten en lasergravures laten uw gezicht opvallen.
Kom bij ons langs in de winkel en pas de brillen van Blackfin vrijblijvend. Ons team staat uiteraard voor u klaar.