Henry Jullien brillen: luxe monturen met een elegante twist

 

Franse elegantie en uitstekende kwaliteit smelten samen in de ontwerpen van Henry Jullien. De handgemaakte monturen uit de Jura zijn geschikt voor mannen en vrouwen die sterk in hun schoenen staan en het leven met ambitie toelachen. Kaasschieter Brillen neemt u mee in de wereld van classy en high-end sferen. Komt u langs in onze winkel in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel om kennis te maken met de verschillende Henry Jullien brillen?

Dubbel goud gelamineerde brillen

Henry Jullien bestaat sinds 1921 en staat wereldwijd bekend om haar luxe Doublé Or Laminé brillen, wat staat voor dubbel goud gelamineerd. Het gerenommeerde merk is de enige brillenproducent die deze vervaardiging aanbiedt. Niet raar dus, dat de ontwerpen van het Franse merk stuk voor stuk een unieke, chique look hebben.

Monturen van roestvrijstaal en details van edelstenen

Naast dubbel goud gelamineerde brillen kunt u bij Henry Jullien ook terecht voor roestvrijstalen brillen. De designs kenmerken zich tevens door de combinatie van bijzondere materialen. Bent u bijvoorbeeld al bekend met de zeer exclusieve ‘jewellery line’? In de designs uit deze lijn zitten echte edelstenen verwerkt. Het zijn pronkstukken waarmee u hoe dan ook de show steelt.

Henry Jullien brillen in subtiele kleuren

Waar de details spreken, zijn de kleuren juist wat meer ingetogen. Dit maakt de brillen perfect voor zakelijke bijkomstigheden. Overigens betekent dit absoluut niet dat de kleuren saai zijn. Zo zien we bijvoorbeeld ook tinten als donkerpaars en wijnrood voorbij komen.

Kiest u voor één van de Henry Jullien brillen, dan kiest u voor stijl, klasse en kwaliteit. Stap gerust eens binnen bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel. Wij helpen u met alle liefde bij het vinden van de bril die perfect matcht met uw persoonlijkheid en levensstijl.