Henry Jullien brillen en zonnebrillen van double gold

 

Henry Jullien brillen, wie kent deze kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle monturen niet? Henry Jullien is één van de oudste Franse producenten die tot op de dag van vandaag handgemaakte monturen produceert. Het bijna honderd jaar oude brillenmerk weet zowel zijn mannelijke als vrouwelijke klanten keer op keer te verrassen. De chique en stijlvolle ontwerpen zijn namelijk elegant, licht van gewicht én comfortabel. Komt u de brillen binnenkort bij Kaasschieter Brillen bewonderen?

Hoogwaardige monturen van double gold

Henry Jullie brillen staan wereldwijd bekend om hun hoogwaardige afwerking met double gold. De dikte van deze goudlaag is zo’n twintig tot dertig maal dikker dan normaal. Deze expertise brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zorgt het voor een langere levensduur van de bril en is het zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Wat wilt u nog meer?

Brillen ontstaan uit hoogwaardig vakmanschap

Henry Jullien brillen zijn ontstaan uit een techniek die dateert uit de 19e eeuw, waarmee de frames met goud gevuld worden; de double gold afwerking dus. Dit vakmanschap zorgt ervoor dat u een montuur van uitzonderlijk goede kwaliteit als resultaat heeft.

Komt u de nieuwe Henry Jullien brillen bij ons passen?

Wilt u ook pronken met één van de hoogwaardig afgewerkte Henry Jullien brillen? Bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel bent u van harte welkom. Onze opticien staat te popelen de collectie van dit Franse label te presenteren en weet zeker dat u blij wordt van de monturen! Kom daarom gerust langs, ook wanneer u enkel vrijblijvend advies van ons wilt.