Handgemaakte brillen van RES/REI, with love

 

Handmade in Italy with love! De slogan van RES/REI brillen is niet zomaar een reeks loze woorden, maar een kernachtige samenvatting van alles waar de brillen voor staan. Italiaanse trots, zuiderlijk temperament en "la dolce vita", u ziet het allemaal terug in de brillen van RES/REI.

RES/REI is een merk dat wereldwijd wordt verkocht, maar is wel een lokaal product. Dit omdat RES/REI de kwaliteit van de brillen hoog wil houden en waarde hecht aan duurzaamheid. Door lokaal te produceren kunnen zij het transport van de goederen beperken en daarmee de CO2-voetafdruk verkleinen.

De collecties van RES/REI

RES/REI heeft verschillende brillencollecties. De collectie bevat genoeg keus qua kleur en vorm. Alle modellen zijn verkrijgbaar in 'neutraal' zwart, maar ook opvallendere kleuren. De vormen zijn krachtig en eenvoudig. RES/REI is van mening dat het verschil tussen 'goed' en 'uitzonderlijk' zit in de details, en hier wordt dan ook extra aandacht aan besteed. Liefdevol tot in de puntjes afgewerkt! De collecties zijn als volgt:

The Sculptures

De voorkant van de brillen in The Sculptures collectie wordt gekenmerkt door een extreme driedimensionaliteit, zowel aan de voor- als achterkant. Dit specifieke proces benadrukt de helderheid en het patroon, gemaakt van acetaat.

The Riviera

Brillen uit de The Riviera collectie zijn opgedragen aan twee beroemde Italiaanse locaties aan zee: Amalfi en Positano. Deze modellen worden gekenmerkt door het ronde gedeelte van de glazen dat naadloos op de voorkant staat. Amalfi en Positano zijn er in 5 gloednieuwe kleuren.

The Flowers

De bloemencollectie is geïnspireerd op Moeder Natuur. De kleuren en zachte rondingen van deze modellen doen denken aan een bloeiende lente; verschillende acetaten combineren en overlappen elkaar met bloemblaadjes van exotische bloemen.

The Emperors

"Aut vincere aut mori" , oftewel "om te overwinnen of om te sterven". Het Romeinse Rijk strekt zich uit over de gehele Middellandse Zee. Elk model van RES/REI The Emperors collectie ontleent zijn naam aan een Romeinse keizer en heeft een gedurfde esthetiek.

The Philosophers

Zoals Socrates schreef: "De enige ware wijsheid is, weten dat je niets weet". Er schuilt een klein filosoof in ieder van ons. Deze brillencollectie combineert geavanceerde kleuren met eenvoudige, schone vormen die perfect zijn voor dagelijks gebruik. Elk model is opgedragen aan een groot filosoof.

The Bubble Gums

The Bubble Gums-collectie is geïnspireerd op de Pop Art-beweging. De zuivere en eenvoudige vormen zijn verrijkt met een levendig kleurenpalet. Inderdaad, elk model beoefent drie acetaten met verschillende opvallende kleuren. Zoals de collectienaam suggereert, heeft elk model de naam van een andere Bubble Gum-smaak.

The Mythologies

Mythologieën laten zich inspireren door de Memphis-kunstbeweging. Geometrische vormen, krachtige kleuren en gedetailleerde patronen worden gecombineerd in pure Sottsass-stijl, in de collectie The Mythologies.

The Musicians

Diamanten, lijnen, punten, kruislijnen; elke Musicians bril heeft een uniek laserpatroon dat op het oppervlak wordt aangebracht om een subtiel contrast te bereiken.

Dit merk levert prachtige brillen. Houdt u wel van stijl, dan nodigen wij u graag uit in de winkel om de brillen vrijblijvend te passen.