Götti brillen: zie de wereld door een stijlvolle bril

 

Zegt u stijlvol, dan zegt u Götti. Het Zweedse brillenmerk, dat ook bij Kaasschieter Brillen in de schappen ligt, bekijkt de wereld door een modebewuste bril. Of u nu valt voor een bril met een strak montuur, uw hart sneller gaat kloppen van een tijdloos design of dat u elk seizoen kiest voor een nieuwe, trendgevoelige bril: Götti brillen en zonnebrillen zijn verdeeld over maar liefst drie lijnen en daarmee uiteenlopend in stijl. Komt u binnenkort een kijkje nemen bij onze vestiging in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel om de collectie te bewonderen? Wij geven u alvast een voorproefje.

Götti Switzerland: voor een minimalistische look

De monturen uit de Götti Switzerland-lijn zijn het beste te omschrijven als minimalistisch, puur en lineair. De modellen laten uw persoonlijke karakter op zijn mooist naar voren komen, dit doordat ze een eenvoudig design hebben en dus geschikt zijn om elke dag te dragen. Anderzijds hebben ze wel weer een eigen, unieke expressie.

Götti Perspective: esthetische eye-catchers

“The future is rimless”, aldus het Zweedse eye-wear-label. Götti blaast het randloze montuur een nieuw leven in. U kunt de monturen het beste omschrijven als technische en esthetische eye-catchers.

Götti Dimension: trendgevoelige urban designs

Geeft u de voorkeur aan hippe en trendy monturen, dan zijn de 3D-geprinte Götti brillen uit deze lijn voor u de perfecte fit. Gooi termen als kunst, mode, raw nature en street style in de blender, maak het af met flink wat karakter en de Götti Dimension-lijn is geboren. Deze urban designs zijn de meest genuanceerde 3D-geprinte brillen die deze wereld kent. Een echte must-have voor mensen die hand-in-hand met de laatste trends door het leven gaan.

Ook toe aan een nieuwe Götti zonnebril?

Elke collectie heeft ook zonnebrillen in haar assortiment. Vanzelfsprekend sluiten deze naadloos aan op waarden van het label en de verschillende collecties. Kom in zomerse sferen en verblijd uw ogen met de beelden. Zomer kan het immers iedere dag zijn, toch? Als u de wereld maar door de juiste bril bekijkt!

Benieuwd welke Götti brillen of zonnebrillen het beste bij u passen? Of wilt u gewoon wat meer informatie? Loop gerust bij Kaasschieter Brillen te Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel binnen. Ons team neemt alle tijd om u zo goed mogelijk te helpen in uw zoektocht naar uw perfecte montuur.