Götti brillen: authenticiteit in de meest creatieve vorm

 

'Authenticiteit = (v) zelfst. naamw, [ auw-ten-ties-i-teit ], voorbeeld: Götti brillen.' Als wij van Kaasschieter Brillen een woordenboek zouden mogen invullen, zou dat er zo uitzien. Met een bril van dit uitgesproken label benadrukt u namelijk uw eigen karakter op een unieke manier. Wilt u de collectie zelf komen bewonderen? Onze opticien neemt u graag mee in de wereld van Götti. Stap gerust eens binnen bij onze winkel Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel.

Götti rekent af met ‘framing’

Götti brillen rekenen dit seizoen af met ‘framing’. Er zijn namelijk veel randloze monturen die dit seizoen het merendeel van de collectie innemen. De brillen zonder rand geven de monturen een moderne, strakke en verfijnde look.

Futuristische Götti brillen met 3D-geprinte delen

De Götti brillen zijn deels gemaakt met een 3D-printer. De geprinte delen zijn daardoor van ultralicht en -zacht materiaal wat het glas optimaal beschermt. De poten van de bril zijn gemaakt van flexibel stainless steel. Dit type staal zeer huidvriendelijk, dus u kunt dit montuur zorgeloos dragen… óók als u een gevoelige huid heeft. Tijdens het maken van de monturen komt er tevens geen schroef, lijm of soldering aan te pas. Een sterk staaltje constructie, dus - en een unieke bril.

Op ieder potje past een dekseltje…

…of een Götti bril! Met vele uiteenlopende vormen die variëren van rond en polygoon tot rechthoekig is er altijd een montuur dat uw karakter eruit laat springen. De kleuren van de collectie zijn veelal klassiek zwart, zilver en goud. De 3D-geprinte brillen vindt u in blauw, paars, beige en andere frisse kleuren. Of, zoals Götti het zelf definieert: reduction. Er is niet zoveel nodig om een fantastische bril te maken. Dat bewijzen de nieuwe Götti brillen dubbel en dwars.

Onderstreep uw eigen karakter met een Götti montuur

Veel Götti brillen worden ook als zonnebril aangeboden. Daarnaast is er een aantal Götti zonnebrillen in de nieuwe collectie die pure zelfexpressie uitstralen. De meest creatieve vormen passeren tevens de revue. Waterdruppels, driehoeken en zelfs een pentagon geven u alle ruimte om uzelf uit te kunnen drukken met uw nieuwe zonnebril.

Bent u benieuwd naar de Götti brillen? De opticien van Kaasschieter Brillen zoekt graag samen met u de bril die perfect bij u past. Hopelijk tot binnenkort in onze winkel in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel!