Fantastische Franse Face à Face brillen

Face à Face is het favoriete merk van Hollywoodsterren en ’s werelds bekendste popidolen. Onder andere Jennifer Aniston, Madonna en Robbie Williams dragen de modieuze creatie op hun neus. Wilt u direct een ware Parisienne voelen? Goed nieuws, de collectie is aangevuld met nieuwe eye-catchers! Kom langs Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel om de nieuwe Face à Face brillen te bekijken en te passen natuurlijk.

Ver van standaard

Face à Face is een typisch Parijs brillenmerk. Mainstream komt niet voor in de vocabulaire van de ontwerpers. De monturen zijn verkrijgbaar in opvallende kleuren met originele vormen, geïnspireerd uit de natuur en het architectuur. De combinatie van felle kleuren en speciale motieven zorgen voor een unieke fashionable bril! De meeste Face à Face monturen zijn zwaar, extravert en uitbundig, maar nooit over de top.

Marmer voor les femmes

Met een Face à Face bril wordt u gezien en draagt u een exclusieve bril. Wat vele modellen gemeen hebben, is de stijlvolle en moderne marmeren look. Marmer is veel meer dan alleen voor in de badkamer of interieur, brillen met een marmer effect zijn helemaal van nu! De damescollectie is zeer uitgebreid en bestaat uit de modellen: Blast, Finca, Hello, Jadde, Jolie, Lewit, Mandy, Rings, Sacha, Sound, Stijl, Teory, Typpo en Yummy. Elk model bestaat nog eens uit drie type vormen én minimaal 4 kleurencombinaties. Als dit niet genoeg keuze is, weten wij het ook niet meer!

Bent u benieuwd naar de uitgesproken en gedurfde brillencollectie van Face à Face? Kom gezellig langs Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel om de creatieve brillen te passen!

Fantastische Franse Face à Face brillen