FACE A FACE brillen: voor wie zich écht wil onderscheiden

 

De gewaagde en onderscheidende brillen van het merk FACE A FACE komen rechtstreeks uit Parijs. Ze hebben een karakteristieke, stijlvolle en kleurrijke stijl die mensen inspireert. De monturen zijn ver weg van de gestandaardiseerde modedictaten en standaard trends. De ontwerpers van het merk laten zich inspireren door moderne kunst, architectuur en hedendaags design en kiezen voor een temperamentvolle, artistieke invulling van de verschillende monturen in de collectie.

Creatieve, unieke FACE A FACE monturen

Het merk speelt met volumes, vormen, materialen en texturen. De brillen zijn te herkennen aan een uniek samenspel van kleuren, hetgeen het handelsmerk van FACE A FACE is. Een montuur van dit merk draagt u als sieraad voor uw gezicht en is een statement voor wie u bent. Een FACE A FACE bril onthult én onderstreept uw individuele persoonlijkheid. De hoofdontwerper, die onder andere voor Dior werkte, maakt verbluffende verbanden tussen architectuur, de mens, techniek en mode. Het zijn dan ook monturen voor de creatieve, onafhankelijke en moderne man en vrouw die durft en van verleiding houdt.

Zien en gezien worden met een FACE A FACE bril

Voor wat betreft vorm en kleurgebruik, halen de ontwerpers alles uit de kast. Uitdagende en gewaagde kleuren en vormen buitelen over elkaar heen. Met combinaties van ondoorzichtige, transparante en kleurrijke acetaten, creëert FACE A FACE keer op keer een unieke uitdrukking. Het zijn brillen voor iedereen die wil zien én gezien wil worden.

Wilt u de FACE A FACE brillen bewonderen en passen? Kom langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel. We helpen u graag de juiste bril te kiezen.