ELLE brillen, voor de onafhankelijke, moderne vrouw

ELLE is geïnspireerd door de Parijse vrouw. De nieuwe ELLE herfst/winter-brillencollectie bezit de kenmerkende Parijse flair van het merk en toont tegelijkertijd eigentijdse nuances uit de laatste catwalk-richtingen. Unieke brillen voor de onafhankelijke en moderne vrouw.

Brillen volgens de laatste fashion trends

De ELLE-vrouw is pittig, onafhankelijk met een persoonlijke stijl die zowel haar individualiteit als uitstekende smaak uitdraagt. Ze heeft een kenmerkende tijdloze en moderne look. Daarnaast straalt ze elegantie uit met een vleugje rebellie. Dit ziet u ook terug in de najaarscollectie die prachtig gecombineerd kan worden met de laatste fashion trends. De brillen laten zich het beste omschrijven als een fashion statement; nieuwe look met modieuze contrasten en materiaalcombinaties, kleurrijk en spannende patronen.

De diverse modellen:

Vrouwelijke elegantie

ELLE creërt een soepele mix van vrouwelijke elegantie en moderne ontwerpexpertise. Wat dacht u van een bril met luchtig gemarmerde kleuren en een rechthoekig voorstuk? De geometrische metalen decoratie zorgt voor een stijlvolle link tussen het elegante gevlekte acetaat en de effen veren. Of wat dacht u van een transparante bril met kleurrijke patronen? Keuze zat!


Compleet nieuw ELLE-model

We hebben ook een compleet nieuw ELLE-model voor u in petto. Het allernieuwste model op gebied van elegantie. Het vormgegeven TR90-voorstuk is smaakvol gecombineerd met gladde, stijlvolle metalen veren. In kleuren als warm havana met zachte strepen of sensueel rood met metalen veren in klassiek goud of zilver. En ELLE levert in deze lijn een moderne roségouden variant, hee-eel mooi!

Brillen in prachtige herfstkleuren

Nog een ELLE-montuur voor dit najaar is een prachtige mix van modern design en subtiele vintage. Deze spannende bril heeft een modern, slank gevormd voorstuk met stijlvolle bruine accenten in prachtig uitgevoerde gedempte kleuren. De brillen van ELLE zijn er in unieke herfstkleuren als wijnrood, houtachtig (donker)bruin, retro-goud, zeegrijs, warm roze, helblauw en gewaagd groen.

Wilt de hele najaarscollectie van ELLE bewonderen en passen? Kom langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel.

ELLE brillen, voor de onafhankelijke, moderne vrouw