ELLE brillen: transparante monturen met verrassende kleurcontrasten

 

ELLE brillen stralen van elegantie. Niet vreemd ook, gezien het feit dat de monturen regelrecht uit het prachtige Parijs komen. Ook de nieuwe collectie is er één om door een ringetje te halen. De nieuwste designs komen namelijk voort uit het Parijse erfgoed van ELLE. Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel laat u kennis maken met de nieuwe en glamoureuze ELLE monturen.

ELLE brillen die uw garderobe een boost geven


Het gebruik van duurzame materialen en prachtige kleurcontrasten resulteert in opvallende ELLE brillen die elke garderobe een extra dimensie geven. Glanzende kleurovergangen komen samen in frisse, transparante monturen. Deze stijlvolle monturen hebben gegraveerde oppervlakken, elegant geaccentueerde hoekstukjes en metallic versieringen op de veren. De kleuren variëren van zacht en pastel tot donker en verleidelijk. Het fijne aan deze showstelers is tevens dat de luchtige metalen en kunststof materialen zorgen voor zowel een stijlvolle look als feeling.

ELLE bril 13473: voel u vrolijk

Voel u vrolijk met dit vrijgevochten en ongedwongen montuur. De ietwat rechthoekige ontwerpen staan garant voor optimaal draagcomfort en komen in frisse, transparante tinten. Deze simpele bril wordt op elegante manier geaccentueerd door een decoratief ornament op de veren.

ELLE bril 13474: opvallend statement

Dé bril waarmee u een stijlvol statement maakt, hoe u hem ook combineert en waar u hem ook draagt. Het expressieve uiterlijk, dat de laatste trends in kleur en vorm tot uiting brengt, spelen met textuur en prachtige uitsnijdingen op de veren en hoekjes. Deze gewaagde en vrouwelijke ELLE bril is verkrijgbaar in verschillende warme tinten.

ELLE bril 13475: glow, baby, glow

Een verfijnd metallic montuur dat uw look per direct een stijlvolle upgrade geeft. Deze verfijnde metallic bril komt met een verrassende twist. De glanzende katachtige welvingen hebben contrasterende accenten in de vorm van handbeschilderde matte tinten op de hoekstukjes. Deze ELLE bril is verkrijgbaar in verschillende kleuren die matchen met praktisch elke stemming.

Elle bril 13476: waar vintage en modern samensmelten

Met de metallic lijnen, de retro randen en het zeer dunne profiel is dit ontwerp op en top vrouwelijk. De dikkere veren leggen een subtiel volumecontrast bloot. De kleuren zijn minstens zo mooi als het design: zachtrood, groen en roze komen stijlvol tot uiting op de randen en oortips, terwijl een lichte goudkleur zich verrassend laat combineren met de roze gloed op de veren.

Wilt u de nieuwste ELLE brillen met eigen ogen komen bewonderen? Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel nodigt u van harte uit in haar winkel. Zien wij u binnenkort?