"Elegance" de gouden collectie van Silhouette

 

Altijd al een gouden bril willen hebben? De Silhouette Elegance collectie bestaat uit stijlvolle brillen van topkwaliteit, verguld met een laag 23-karaats goud. Het perfecte design in combinatie met de edele materialen zorgen voor de sublieme en luxueuze uitstraling van deze collectie. Van traditionele herenbrillen tot damesbrillen die zo thuis kunnen horen op een filmset: Elegance brillen van Silhouette zorgen voor stijlvolle momenten, iedere dag!

Diva brillen met kristal

Silhouette weet wat vrouwen willen, glitter en glamour! De Elegance brillen dragen namen die tot de verbeelding spreken en zijn sierlijk gevormd. Ieder model is geschikt voor op de rode loper en brengt een vleugje Hollywood naar de straten van Nederland. De ‘Charming Diva’ brillen zijn bezet met natuurlijk parelmoer, waardoor een schitterend kleurenspel ontstaat. Op de ’Crystal Diva’ pronken Swarovski-kristallen die met de hand zijn aangebracht. Het kristal in combinatie met modieus roségoud is helemaal van nu. De nieuwe ‘Gala’ brillen van Silhouette spelen met spannende contrasten tussen licht en schaduw en ook op dit brilontwerp prijkt een fonkelend kristal.

Bril voor de modebewuste man

Ook aan de modieuze brildragende man wordt gedacht bij Silhouette. Brillen uit de ‘Prestige’ collectie zijn verguld met 23-karaats goud en beschikbaar in een randloos of half randloos model. Op de zaak draagt u de mannelijke businesslook en in uw vrije tijd komt het klassieke design meer tot zijn recht. Het reliëf op de oortips doet denken aan leer van topkwaliteit en zorgt voor een tijdloze elegantie. De vier elegante kleurencombinaties passen helemaal bij mannen die houden van een klassieke en tijdloze bril.

Shine bright like a diamond! Met de brillen van Silhouette steelt u de show. De Elegance collectie voor hem en haar is verguld met 23-karaats goud. Iets voor u? Kom langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel om een bril te passen.