Een middagje vrij met Silhouette

Edwin en Evelien zijn om de week heerlijk samen een middag vrij. Ze gaan dan vaak wat leuks doen. Een andere stad bezoeken, op een zonnige middag naar het strand, lekker winkelen of rondslenteren in een museum. Edwin en Evelien zijn allebei al jaren brildragers en beiden fan van brillenmerk Silhouette.

“Edwin vertelt: “Wat ik mooi vind aan de brillen van Silhouette is dat je eigenlijk amper ziet dat je een bril op hebt. Ik hou zelf niet van dikke, gekleurde monturen die erg opvallen. De Fusion is voor mij dus een ideaal model bril. Extra handig is de style shade clip voor (onverwacht) zonnige dagen. Je klikt hem over je eigen glazen en kunt gelijk het terras op. Evelien moet altijd een plekje in haar tas reserveren voor mijn style shade.”

Ook Evelien is enthousiast: “Ik sluit me deels aan bij de mening van Edwin. De brillen van Silhouette zijn zo licht, dat je bijna niet voelt dat je een bril draagt. Dat vind ik zelf fijn, aangezien mijn ogen niet tegen lenzen kunnen en ik dus altijd een bril op heb. Het montuur mag daarentegen wat mij betreft wel gezien worden, daarom draag ik de Urban Fusion van Silhouette. Ik hou van de sfeer uit de jaren ’40 en ’50 en daar is deze bril op geïnspireerd!”

Bent u nieuwsgierig of Silhouette ook een ideaal model voor u in de collectie heeft? Kom dan eens langs bij Onze specialist in één van onze vestigingen en bekijk alle brillen van Silhouette.