De nieuwste collectie Lindberg brillen, stijlvol en praktisch!

 

Waardevolle materialen vormgegeven in simpele en strakke lijnen. De uitzonderlijke brillen uit de nieuwe LINDBERG collectie zijn vervaardigd van onder andere titanium en buffelhoorn waardoor de strakke designs een tijdloze uitstraling hebben. Bent u benieuwd naar de modellen? Kom langs bij de winkel van Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel en laat u verbazen!

Unieke brillen van Deens design

Dankzij de subtiele maar strakke lijnen wordt de voorjaar -en zomercollectie van 2019 gekenmerkt door een klassiek en toch tijdloze look. Kijk bijvoorbeeld naar de P10/K228. Met deze eigentijdse uitvoering van de bekende Aviator bril maakt u iedere outfit af. Gaat u liever voor een elegante en speelse uitstraling? Kies dan voor het ‘cat eye' model van de K190/GT. Met de ronde vormen en hoge uitloop pakt u iedereen in met uw ogen!

Pas de nieuwe collectie van LINDBERG nu bij Kaasschieter Brillen

Bent u benieuwd welk van de nieuwe LINDBERG monturen het beste past bij de vorm van uw gezicht? Bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel kunt u de modellen op uw gemak bekijken en uitproberen. We helpen u bovendien met advies over uw geschikte kleuren, de nieuwste trends en verschillende mogelijkheden. Onze opticien staat daarnaast klaar om uw ogen op te meten zodat u met perfect zicht weer op pad kan gaan.

Voor de nieuwste LINDBERG brillen kunt u altijd terecht bij Kaasschieter Brillen. Klik op de onderstaande button om snel een afspraak te maken. Wij zetten de koffie vast klaar, zien we u snel?