De flexibele, titanium brillen van TITANFLEX

 

Een bril is voor de ene persoon een mode-accessoire waarmee een statement kan worden gemaakt en voor de ander een praktisch hulpmiddel dat juist niet op hoeft te vallen. Behoort u tot de laatste groep en zoekt u een simpele maar stevige en flexibele bril van uitstekende kwaliteit? Kies dan voor een bril van TITANFLEX. Slimmer, sterker en lichter. Dát is waar het bij dit brillenmerk om draait.

Titanium brillen van TITANFLEX

Inmiddels alweer bijna dertig jaar geleden veranderde TITANFLEX de optiekbranche volledig toen er brillen van een sterk soort titanium op de markt werden gebracht. Titanium is een bijzonder materiaal dat TITANFLEX op een bijzondere manier bewerkt, alvorens het kan worden verwerkt in een bril. Om ervoor te zorgen dat u profiteert van een sterke bril van goede kwaliteit, stelt het merk hoge eisen aan het materiaal dat wordt gebruikt. Dit is overwegend titanium, soms gecombineerd met kunststof. De brillen ogen minimalistisch en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder goud, zilver, (mat)zwart, grijs en taupe.

Voordelen van de titanium brillen van TITANFLEX

Het gebruik van titanium en de bijzondere bewerking door TITANFLEX zorgen ervoor dat de brillen beschikken over verschillende positieve eigenschappen:

  • De brillen zijn flexibel.
  • De brillen zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje.
  • De brillen zijn licht in gewicht.
  • De brillen zitten comfortabel omdat ze perfect voor u worden afgesteld.

Perfect Fusion Technology

TITANFLEX blijft zich ontwikkelen. Jarenlange ervaring en een focus op innovatie, voor nóg meer draagcomfort, resulteerden in de zogenoemde Perfect Fusion Technology. De neusbrug en neusvleugels van de bril lopen in elkaar over, waardoor het lijkt alsof deze uit één geheel bestaan. Dit zorgt voor een moderne, minimalistische look.

Bent u benieuwd of de brillen van TITANFLEX iets voor u zijn? Kom dan gezellig langs bij Kaasschieter Brillen. We helpen u graag verder.