Cynthia en Sander: een silhouette bril voor elke levenstijl

 

Het huishouden, het werk, een kind en ook nog eens al uw sociale contacten onderhouden. Er wordt tegenwoordig veel van ons verwacht en we doen daarom een hoop dingen tegelijkertijd. Zo leest u een boek en kijkt u tussendoor televisie, en als het meezit vraagt uw kind ook de aandacht. Uw ogen hebben het niet makkelijk. Het brillenmerk Silhouette is daarvan bewust en speelt daar goed op in. De jonge ouders Sander en Cynthia herkennen zich in deze situatie en zijn dan ook heel blij met hun Silhouette bril.

Cynthia: “We zijn op zoek naar een mooie vakantie, die kidsproof is. Ik ben dus in mijn vrije uurtjes vaak aan het rond kijken, op een tablet of in een magazine, welke bestemming goed is voor ons als gezin. Tussendoor zorg ik er ook voor dat thuis alles op rolletjes loopt. Met een kind erbij moet je vaak snel schakelen. Dan is een bril die dat aankan van groot belang. Daarom ben ik zo tevreden met Silhouette.”

De brillen van Silhouette zijn de lichtste brillen ter wereld. Het merk onderscheidt zich verder met eenvoudige lijnen in het design. U ziet niet direct dat u een bril op hebt! Silhouette besteedt heel veel aandacht aan de technische kant van de bril, maar volgt in haar monturen ook de mode en trends. Deze worden nauwlettend in de gaten gehouden.

Sander: “Een bril zorgt ervoor dat ik altijd scherp zicht heb. Even op de tablet en dan weer met mijn kind spelen. Een bril moet altijd meegaan, het mag absoluut niet mijn gezichtsveld belemmeren. Ik heb destijds gekozen voor een bril van Silhouette, omdat de brillen van dit merk bij mijn levensstijl passen. Hoe snel ik ook van zicht verander, Silhouette verandert met mij mee. En dan hebben we het nog niet over hoe licht de bril is… ik heb gewoon niet door dat ik een bril draag! Ideaal in mijn ogen.”

Heeft u ook zo’n drukke levensstijl? Dan kan een bril van Silhouette goed bij u passen. Zodra u onze winkel binnenstapt, kijken wij samen naar uw wensen, levensstijl en karakter. Op basis van wat hieruit komt, stellen wij een aantal brillen voor. Het kan zo zijn dat wij Silhouette voorstellen! Kom gezellig langs.